Ya lo tienes! Has añadido {product_name}

TENDA FÍSICA OBERTA DE DILLUNS A DIOJOUS DE 10:00 A 14:00 Y DE 16:30 A 19:00 / DIVENDRES DE 10:00 a 14:00

Frase que trobaras a literals

Blog Modular Technology

El blog de Modular Technology

Anàlisi equips montats a Modular

Anàlisi equips montats a Modular

ANÀLISI ORDINADOR MODULAR ASUS I9 9900K
En aquest article anem a analitzar un dels muntatges realitzats per la nostra empresa, en concret un ordinador basdo en arquitectura Intel amb el processador i9 9900k; Per aquest muntatge hem seleccionat com a base de l'equip, placa base i targeta de vídeo, components de la marca Ms i, Gigabyte dues de les primeres marques del mercat tractant de confeccionar un equip amb mes que sobrades prestacions per al treball en disseny gràfic professional; com disc de sistema el 970 Evo Plus de 1TB, i pel que fa a caixa i font d'alimentació la Be Quiet Silent Base 801 i la ens Hummer GD850 que amb els seus 850W de potència i el seu certificat 80+ Gold, ens garanteix estabilitat en el sistema.
Els components seleccionats són els sequents:
Ordenador gaming por componentes comprar Barcelona

Caja Extended Ax Be Quiet Silent 801 :

Ofereix la combinació perfecta de màxim silenci i una excel·lent facilitat d'ús per a configuracions extraordinàriament silencioses, els respiradors que esmorteeixen el soroll proporcionen una excel·lent permeabilitat a l'aire amb un silenci màxim, aquesta dotada de tapetes aïllants extra gruixudes de 10 mm, porta tres ventiladors preinstal·lats Pure Wings 2 de 140 mm, la coberta de la font d'alimentació juntament amb les reixetes antipols, proporcionen un interior net a l'equip.
La caixa accepta radiadors de fins a 420mm, la qual cosa ens ha permès instal·lar la refrigeració líquida amb comoditat, si a això li sumem el panell d'absorció de soroll de 10 mm, obtenim un equip que ens permetrà treballar en la comoditat del silenci.
Pel que fa a la connectivitat, el frontal superior de la caixa revestit i cobert pel mateix plàstic ABS presenta un port USB 2.0, dos ports USB 3.0 i un botó per a regulació de ventiladors a part de connectors Input / Ouput d'àudio, el que ens farà més còmode la connexió de perifèrics en el nostre equip; Cal destacar també el panell de vidre temperat tintat de 4 mm de gruix que presenta el lateral de la caixa que aporta una dimensió estètica embidiable per a qualsevol equip d'aquestes característiques.
De l'interior de la caixa cal recalcar la gran qualitat del conjunt de peces i la seva ensamblat, així com la qualitat i acabat de l'acer. El granulat i la qualitat de la pintura així com el seu tractament és excel·lent tenint en compte que parlem d'acer i no alumini. El tacte és agradable i denota una gran cura en aquest apartat, ja que el to adoptat és un negre setinat molt elegant.

be quiet silent 801 base comprar ordenador en modular barcelona sepulveda
Cpu Intel Core i9 9900k:

Aquest processador, l'última meravella d'Intel per al Pc de consum, té una velocitat de rellotge base de 3.6 GHz i ve amb característiques com la compatibilitat amb Intel Optane Memory, el xifrat AES-NI, la tecnologia Intel VPRO, Intel TXT, la protecció de dispositius Intel amb Boot Guard, la tecnologia de virtualització Intel VT-d per i / S dirigida i la tecnologia Intel Hyper-Threading per a tasques múltiples de 16 vies. Amb la tecnologia Intel Turbo Boost Max 3.0, la freqüència màxima de turbo que aquest processador pot arribar és de 5.0 GHz. A més, aquest processador compta amb 8 nuclis amb 16 subprocessos en un sòcol LGA 1151, té 16 MB de memòria cau i 24 línies PCIe. Tenir 8 nuclis permet que el processador executi diversos programes simultàniament sense alentir el sistema, mentre que els 16 subprocessos permeten que una seqüència d'instruccions ordenada bàsica passi o sigui processada per un sol nucli de CPU. Aquest processador també admet memòria RAM DDR4-2666 de doble canal i utilitza tecnologia de novena generació. Una gran elecció si vols muntar un equip que mantingui la seva durabilitat en el temps i proporcioni altes prestacions.
Cpu intel i9 9900k

Placa Msi MEG Z390 Pro Carbon:

Amb l'últim chipset d'Intel, Z390, aquesta placa conté les següents innovacions tecnològiques:

  • Mystic light infinity. Personalitza el teu PC amb 16.800.000 de colors / 17 efectes amb l'aplicació MSI Mystic Light, fent que el teu sistema cobri vida.
    CORE BOOST. La tecnologia Core Boost combina el disseny premium de MSI i el disseny de potència optimitzat que permet un lliurament de corrent més ràpida i sense distorsions a la CPU amb una precisió de punta. No només és compatible amb CPU de múltiples nuclis, sinó que també crea les condicions perfectes per a la seva CPU.
    Connectors Power 8 + 4. Els connectors de 8 + 4 pins que proporcionen una font d'alimentació adequada per a la CPU de múltiples nuclis, ofereixen el millor rendiment amb la placa base més fiable per a la millor experiència de joc i l'overclocking extrem.
  • Dissenyat per a un rendiment il·limitat. Les plaques base MSI Z390 estan optimitzades per maximitzar el rendiment dels processadors Core th Gen Intel ®. Trieu MSI i alliberi tot el potencial del seu sistema a través de PCB optimitzat i disseny de lliurament de potència amb calibratge de línia de càrrega.
    M.2 SHIELD FROZR. Maximitza el rendiment del teu SSD, preveuen les baixades. Els SSD més ràpids del món poden començar a disminuir el rendiment quan s'escalfen. Com a part del disseny del dissipador tèrmic de les plaques base, M.2 Shield FROZR és la solució tèrmica M.2 de pròxima generació que evita això en oferir la millor protecció tèrmica per garantir que el SSD mantingui el màxim rendiment.
    Protector I / O preinstal·lat. Amb el blindatge IO preinstal·lat, el seu procés d'instal·lació és més fàcil i segur. El disseny pendent de patent protegeix els seus ports IO també prevé el dany per descàrrega electrostàtica, fa que la placa base sigui una base sòlida per a jocs.
    Vols estar un pas per davant. Supera i supera als teus oponents en el joc amb una varietat d'eines úniques de MSI GAMING. Maquinari intel·ligent i amp; Eines de programari, creades per mantenir-lo un pas endavant de la competència i millorar les seves habilitats.
    Endinsa't en el món virtual. La integració del millor de les tecnologies d'avantguarda en el maquinari de MSI proporciona una realitat fluida mixta, realitat augmentada i realitat virtual. A través dels esforços conjunts amb les principals marques de VR, combinades amb les característiques úniques de MSI per optimitzar la VR, MSI brinda als jugadors i professionals una experiència vívida i realista en la qual el contingut cobra vida.
    AUDIO BOOST 4. Igual que una targeta de so dedicada, àudio Boost ofereix un processador d'àudio d'alta definició, un amplificador dedicat i condensadors d'àudio d'alta qualitat, tots aïllats físicament de la resta del circuit de la placa base per garantir el senyal d'àudio més pura per localitzar els enemics amb precisió.
    Rendiment de memòria il·limitat. Les plaques mare MSI estan plenes de característiques per alimentar la memòria de la seva plataforma de jocs amb més velocitat, més capacitat d'overclocking i més estabilitat.
    Maximitza el rendiment del teu dispositiu USB. Transfereix els teus jocs, música i pel·lícules favorites a través d'USB més ràpid que mai. MSI ofereix una àmplia varietat d'opcions per connectar i potenciar els seus dispositius USB 3.1
Placa Msi MEG Z390 Pro Carbon en Modular comprar ordenador Barcelona
32GB RAM DDR4 2933Mhz Kingston HyperX:

Aquesta memòria té la virtut de detectar els components del sistema realitzar automàticament l'overclocking a la freqüència publicada més alta, fins 3466 MHz, per aconseguir un augment del rendiment Plug & Play. Aquesta rendible actualització et permetrà augmentar la configuració dels teus favorits de FPS, MMO i MOBA, així com gaudir d'un millor rendiment de drenderización i edició de vídeos. Està disponible en velocitats d'entre 2400 MHz i 3466 MHz, latències de CL15 a CL19, i capacitats de mòdul únic de 4 GB a 16 GB, i capacitats en kit de 16 GB a 64 GB. HyperX FURY DDR4 es troba i roman freda gràcies al seu dissipador de calor elegant i de baix perfil i el baix consum energètic de 1,2 V de la memòria DDR4. Provada al 100% a elevades velocitats i recolzada per una garantia de per vida, la memòria HyperX FURY DDR4 és la teva opció d'actualització sense preocupacions
32gb ram ddr4 2933mhz kingston hyperx fury en modular tienda informatica en barcelona
Tarjeta Grafica Gigabyte RTX 2070 8GB GDDR6 Windforce:

Aquest és el nou vaixell insígnia de NVIDIA, GeForce® RTX 2070, és la GPU per a jocs més avançada del planeta, impulsada per l'arquitectura NVIDIA Turing ™ d'alt rendiment, amb 8GB GDDR6 i sistema ded ventilació WindForce exclusiu de Gigabyte, aquí et mostrem algunes de les seves característiques:
Integra la interfície de memòria de 8GB GDDR6 de 256 bits, disposa d'un sistema de refredament per ventilador WINDFORCE Stack 3X, il·luminació RGB Fusió 16.7M De colors personalitzables, protegida amb placa posterior de metall.
Incorpora memòria GDDR6, disposa de bus de memòria 256 bit amb un ample de banda de memòria (GB / seg) 448 GB / s; La seva connexió és a través del bus PCI-E 3.0 x 16 aconseguint una resolució màxima digital 7680x4320 @ 60Hz fins a 4 monitors, la mida de la targeta tot i que no és important en aquest equip ja que la caixa disposa d'ampli espai és L = 280.35 W = 116.45 H = 40.24 mm perfectament instal·lable en qualsevol caixa en format ATX.


TARJETA VGA RTX 2070 8GB GDDR6 WINDFORCE
Refrigeració líquida Nox Hummer H-240L:


H240L és el kit de refrigeració líquida amb radiador doble de la sèrie Hummer de Nox. Un sistema All in One, senzill d'instal·lar i compatible amb els últims sòcols del mercat que permetrà mantenir el PC a una temperatura òptima, maximitzant el rendiment de tots els components. El seu radiador doble i els seus ventiladors amb PWM, reduiran eficaçment la temperatura augmentant l'estabilitat del sistema i en conseqüència la durabilitat del processador; Aquí adjuntem algunes de les característiques:
Ventiladors de 120 mm amb PWM H-240l compta amb dos ventiladors de 120 mm. El seu marc de silicona ajudarà a absorbir les vibracions i oferir un funcionament estable i silenciós. El disseny Turbine de les seves aletes permet generar més pressió d'aire i en conseqüència dissipar la calor més ràpidament. Gràcies a la funció PWM, la velocitat dels ventiladors s'ajusta automàticament, segons les necessitats del microprocessador, per així aconseguir el millor rendiment amb la més baixa sonoritat.
Senzilla instal·lació El muntatge del H240L és senzill i ràpid i amb prou feines requereix d'eines; en pocs passos és possible instal·lar un complet sistema de refrigeració per a la CPU. A més, en tractar-se d'un circuit tancat i pre carregat de líquid refrigerant, no cal fer recàrregues, ni manteniment, obtenint una instal·lació segura i duradera.Eficiencia i prestacions La bomba del kit H240L és capaç de moure un gran cabal de líquid refrigerant, permetent reduir les temperatures ràpidament. La seva base de coure proporciona gran conductivitat, que juntament amb la gran densitat d'aletes del seu interior, el converteixen en el kit perfecte per maximitzar el rendiment del PC.
Radiador doble de 240 mm El kit H240L compta amb radiador doble d'alumini i gran densitat d'aletes, que permetran dissipar la calor de manera més ràpida i eficient, reduint així la temperatura de l'interior del PC. Les seves compactes dimensions el fan compatible amb la majoria de xassís ATX. Gràcies als seus tubs corrugats, la durabilitat i resistència del kit està assegurada, evitant possibles trencaments o fuites.

refrigeracion liquida nox hummer h-240l
SSD M.2 Sata Samsung 970 evo Plus 1TB:

Diseño flexible Lo último en SSD NVMe. El modelo 970 EVO Plus cuenta con una capacidad de hasta 2 TB en un formato compacto M.2. (2280), ofreciéndote un increíble almacenamiento en muy poco espacio para que puedes utilizar otros componentes. Toda la capacidad que necesitas para hacer más y llegar más lejos.
Excepcionalmente resistente Un nuevo estándar en rendimiento y durabilidad. Consigue hasta 1.200 TBW* con una garantía limitada de 5 años, consiguiendo así un rendimiento un 50% superior al modelo anterior, y además con la última tecnología V-NAND.
Fiabilidad sin precedentes Consigue un nivel de fiabilidad sin precedentes. La avanzada controladora con revestimiento de níquel, junto con su disipador, consiguen una mejor disipación del calor. Además, la tecnología Dynamic Thermal Guard controla de forma automática la temperatura de la unidad, minimizando así los descensos en el rendimiento ocasionados por el sobrecalentamiento, aquí van las características:

Velocidad de lectura: 3500 MB/s - Velocidad de escritura: 3300 MB/s - Versión NVMe: 1.3 - Algoritmos de seguridad soportados: 256-bit AES - Lectura aleatoria (4KB): 600000 IOPS - Escritura aleatoria (4KB): 550000 IOPS - Tipo de controlador: Samsung Phoenix - Carriles datos de interfaz PCI Express: x4 - Función DevSleep: Si - Soporte S.M.A.R.T.: Si - Soporte TRIM: Si - Tiempo medio entre fallos: 1500000 h.

Por último adjuntamos fotos del equipo una vez montado y listo para su uso:
ordenador barcelona por componentes tienda modular sepulveda

pc a piezas gaming barcelona comprar modular tienda ordenadores

gaming en barcelona comprar barato ordenador

componentes gaming baratos comprar barcelona sepulveda

ordenador clonico gaming comprar barcelona modular tienda gaming





Compártelo:
Anterior Siguiente
Platform: ShopinCloud
Búsquedas: Resultados: Tiempo: