Enviaments i devol.lucions

ENVIAMENTS PER AL TERRITORI ESPANYOL


Els temps d´entrega comencen a contar desde el moment en que vosté realitza la comanda, junt amb el pagament. Les comandas que vosté realitci abans de les 16:00 conten a partir d´aquest mateix día i serán entregades a la direcció facilitzada a la seva fitxa de client de 1 a 3 díes laborables. Les comandes que entrin després de les 16:00 conten a partir del día seguent.

Rarament, en alguns casos i depenent del stock del producte, aquest temps pot variar. En el cas de que el producte que ens hagi demanat tingués una rotura de stock (encara que en el moment de la compra aparegués com disponible a la web) ens posarriem en contacte amb voste per a poguer resoldre-ho de la millor manera possible. Trabajamos con varias empresas de mensajería, normalmente con Redyser. L´ empresa de misatjería entrega habitualment els paquets en horari comercial, per lo que les entreges son mes cómodes en els llocs de treball. Si te alguna preferencia d´horari per a l´entrega entre matí o tarda pot indicarla al comentari de la comanda i l´empresa de transport tractará de ferlo així, encara que estará subjecte a la disponibilitat. Tots els enviaments porten un nombre de seguimient i vosté podrá saber en tot moment on es troven els paquets. Tots els enviaments tenen un cost fix de entre 5€ mes iva i 6,90€ mes iva dins del territori nacional peninsular. Intentem ajuntar diversos productes en el mateix paquet, per a no aumentar el cost. Si vosté vol recollir l´article directament a la nostra tenda, el cost de la tramitació de la comanda es 3,63€ mes iva. Pot ser que en algúna comanda en concret, els costos siguin majors al preu fixat, en aquest cas un comercial es comunicara amb vosté per a resoldre aquesta u altres incidencies.

Si, per motius inherents al comprador, l´agencia de transport no logra entregar la comanda, el client deurá posar-se en contacte amb la mateixa per a concretar l´entrega. Es per aquest motiu que si vosté veu complicat estar al lloc de destí en el moment de rebre la comanda, pero existeix la posibilitat de que sigui entregat a una tercera persona (un vei, el porter, etc.), ens ho comuniqui a nosaltres o a l´empresa de transport per a que poguem fer-li arribar la comanda sense problemes.

* Per a enviaments a Canarias y Balears consultins previament abans de realitzar la comanda.

Utilicem cookies propies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferencies mitjançant l´análisi dels seus hábits de navegació. Si continúa navegant, considerarem que acceptes el seu us.

Acceptar
Búsquedas: Resultados: Tiempo: