Condicions d´us

Condicions d'ús d'aquesta web
1. General
Utilitzar aquesta pàgina web i / o registrar-se com usuari pressuposa l'acceptació d'aquestes condicions.

2. Propietat d'aquesta pàgina web

Aquesta pàgina web és propietat de Sistemes de computació per mòduls S.L. Tots els drets del seu contingut, de les imatges, textos, disseny i programari són propietat de Sistemes de computació per Moduls S.L.
Tots els elements d'aquesta pàgina, incloent sense limitacions, el seu disseny i el seu contingut estan protegits per les lleis de la Propietat Intel·lectual, Propietat Industrial i tractats internacionals referits als Dret d'Autor.

3. Ús del contingut

Tret que sigui explícitament autoritzat per Sistemes de computació per mòduls, S.L., vostè no pot reproduir, transmetre o explotar el contingut d'aquest web de cap manera.

4. Responsabilitats

4.1. Tot i que Sistemes de computació per mòduls S.L. posa el màxim esforç a garantir la precisió i exactitud en el contingut d'aquesta pàgina web, aquesta pot contenir errors o inexactituds. Conseqüentment no garantim la veracitat, la fiabilitat o l'exactitud del seu contingut.

4.2. Sistemes de computació per moduloas S.L. rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web de terceres parts connectades per enllaços (links), amb les pàgines web de Sistemes de computació per mòduls S.L

4.3. Sota cap circumstància, Sistemes de computació per mòduls S.L. serà tingut com a responsable de cap dany o perjudici de cap tipus sorgit de, o en relació, a l'ús d'aquesta pàgina web.

4.4. Haurà d'indemnitzar Sistemes de computació per mòduls S.L. contra qualsevol dany o perjudici que resulti de l'incompliment per part seva de les presents condicions o de l'ús del contingut d'aquest web sense prèvia autorització.

5. Divisibilitat

Si alguna estipulació de les presents condicions manca o passés a mancar de validesa o resultés no executable segons el dret aplicable, aquesta estipulació no tindria efecte, però només en la mesura d'aquesta manca de validesa, i no afectarà a cap altra estipulació de les presents condicions.

6. Legislació i jurisdicció aplicable

Aquestes condicions d'ús han de ser interpretades i estan regides per la legislació espanyola vigent. Qualsevol disputa derivada d'aquestes condicions haurà de dirimir davant els tribunals de Madrid, Espanya. No obstant això, això no impedirà a Sistemes de computació per mòduls S.L. exercir el dret a resoldre qualsevol litigi en una altra jurisdicció competent.

7. Modificacions

Sistemes de computació per mòduls S.L. es reserva el dret a canviar el contingut d'aquesta pàgina web, en qualsevol moment i sense avís previ.

Utilicem cookies propies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferencies mitjançant l´análisi dels seus hábits de navegació. Si continúa navegant, considerarem que acceptes el seu us.

Acceptar
Búsquedas: Resultados: Tiempo: